Catfolkin_Promo_©Sergi-Paramès-@furalabfoto_8A2388

Banda de Folk-Rock en català CATFOLKIN

Diuen les llegendes que un polsim de flauta travessera amb una mica de fusta de violí, un acordió amb olor de vell i set bandarres amb ganes de gresca, van engendrar en un indret desconegut del Baix Vallès la banda Catfolkin. D’ençà que van hissar veles ara fa tres anys, els Catfolkin han passat per innumerables concerts allà on hi hagués un mínim racó per omplir amb la seva música, la seva màgia, la seva alegria i sobretot, amb tota la gresca i festa possible! Amb cançons impregnades del més pur folk tavernari barrejat amb una bona guarnició de cultura popular catalana, la banda i el seu directe suposa una combinació tal que fa que automàticament hom no pugui parar de picar de mans i donar cops de peu a terra, tot cantant les seves enganxoses tornades. I el millor de tot això? Que està a l’abast de tothom! Ja sigui en un bar, en una terrassa, en un balcó, en un terrat, en una plaça, o en un escenari espectacular, Catfolkin dóna tota la seva energia per a què aquell espai s’ompli de bon folk i festa!

TITO

Bioquímic de carrera, alquimista de versos de vocació. En Tito és capaç del millor i del pitjor. En un mateix dia pot perdre un vol per veure Joc de Trons i al vespre enamorar centenars de persones fent malabars amb les melodies, i aixecant els culs més ganduls de la seva poltrona. És el nostre front man, l’ànima catfolkiniana. És per culpa seva que no podreu veure un concert nostre tranquil·lament, asseguts i xerrant amb el del costat, sinó que en un tancar i obrir d’ulls estareu cridant com a orcs de Mordor  i picant amb la gerra a la taula o al cap del costat.

     ALBERTO

Llicenciat a la universitat de la vida i del bon viure, és l’home orquestra del grup, pot tocar tants instruments alhora com extremitats té al cos. El pots trobar a la bateria, al teclat o cantant i ballant entre la gent del públic. I una cosa està ben clara, amb el seu acordió i la seva barretina tens la festa assegurada!  

     PEP

No cal dir-ho: aquest és l’home amb més sexappeal de la banda sens dubte. Amb el cor dividit entre Vilanova i la Roca, va començar a tocar la guitarra quan encara no tenia dents i quan li va sortir pèl al pit ja era un mestre dels riffs i dels solos.

La llarga trajectòria de nits desenfrenades de festa i xerinola durant els seus anys universitaris han fet d’ell qui és: un bandarra capaç de fer-vos embogir en una vetllada on hi hagi gresca i Ratafia. Ell és qui posa tota la força i contundència en l’univers Catfolkinià. Diuen que cada cop que agafa la guitarra un feix de llum s’obre entre els núvols per il·luminar-lo i aleshores és quan succeeix: el folk cobra vida!

ANDREA

És el violinista i el supercrac de la banda. Té una sensibilitat molt per sobre de la mitjana i et fa posar la pell de gallina amb cada nota que toca.
Té debilitat pels animals, concretament pels gats, tant és així que va començar a tocar el violí per comunicar-se amb el que té a casa, i ha acabat aconseguint imitar amb precisió mil·limètrica el so dels miols i roncs que fa!

Et farà picar de peus sempre que s’ho proposi i els seus acords et transportaran a terres místiques i màgiques.

SARAI

Bufador professional. Bufava tant estudiant que va adonar-se’n que li sortia millor bufar que cap altre cosa. És l’Indiana Jones del grup: De dia professor i de nit, amb barretina inclosa, el nostre flautista!
Compte que és capaç de fer-vos ballar i d’hipnotitzar-vos amb les seves melodies com el d’Hamelin!
Si no us podeu treure les nostres melodies del cap és gràcies a ell!

CARLOS

Enginyer en fer ballar a la penya per la PBU (Polonian Bassist University). És capaç de posar ordre i ritme on només hi ha disbauxa. Quan els seus dits comencen a acariciar les cordes del baix hom sent una necessitat irrefrenable de moure els glutis. Ja sigui reagge, punk, salsa o rock aquest barbut sempre ens fa arribar a bon port!

Creu que no sabem que el seu hobby és reparar camions, però si, ho sabem… I l’estimem igualment! (tot i que canti de collons també suma puntets).

Així és en Carlos, un enamorat dels texans blaus, les camises de quadres, les quatre rodes i les quatre cordes!

ERNEST

Nascut al bosc de les fustes èlfiques. Un redoble de 324 compassos va meravellar tant els Trolls que el tenien captiu que va poder escapar-se i venir a terres catalanes. Coneixeu la història del timbaler del Bruc? Doncs ell no hi té res a veure… Això si, quan agafa les baquetes, l’escenari cobra màgia i cada una de les notes es posa en fila, en ordre i en harmonia. Si el veieu convideu-lo a una bona cervesa artesana!